טיפים

קצף? בהחלט! הקפידו לקבל את הבירה שלכם עם ראש קצף יפה, בגובה 3 ס"מ לערך. הקצף ישמור על ארומת הבירה ועל טעמה.


אודותינו


מבשלת הנסיכה הינה מבשלת בוטיק השוכנת בגליל העליון. המבשלה התחילה את דרכה בשנת 2005 כמבשלה נסיונית המתמחה בבישול בירות בסגנונות בלגיים ובשיטות בישול עתיקות יומין.
הבירה מיוצרת בשיטת בישול מסורתית ובבישולים קטנים של 450 ליטר השומרים על טעמה הייחודי ומיוצרת ממי באר ומחומרים טבעיים בלבד.

בתהליך ייצור הבירה אין כל שימוש בחומרים משמרים. זמן המדף של הבירה הינו 6.5 חודשים וכל בישול עובר ביקורת איכות קפדנית.

הבירה מיוצרת ב 2 סגנונות שונים שעוברים 2 תסיסות טבעיות: אחת במיכלי תסיסה והשנייה בבקבוקים עצמם. התסיסה בבקבוק מאפשרת את התפתחות טעמה של הבירה וצבירת מורכבותה עם הזמן. התסיסה בבקבוק משאירה מעט משקע של שמרים בתחתית הבקבוק ולכן הבירה אינה צלולה לגמרי.




 
  נבנה ע"י RoyalVision